Samlingar för dig som är ung

Vill du vara med? Kontakta vår pastor eller ungdomsledare!

VIP

Very Important Person – i vår församling är det våra barn. Varannan söndag samlas vi under gudstjänsttid. Varje samling innehåller lekar och samtal utifrån Bibeln. Vi vill lära våra minsta barn att de är älskade av en god Gud, att man kan tala till honom genom bön.

Liten och stor

Liten och stor är samlingen för dig som är hemma med barn eller barnbarn, 0-6 år. Vi samlas och sjunger och leker med barnen och varje gång berättar eller gestaltar vi någon enkel bibelberättelse. Vi avslutar med att fika tillsammans. En mysig stund för både förälder och barn. Tisdagar kl. 10.00-12.00 Ingen anmälan bara och komma. Se kalender för uppstart

Fredagshäng 11-12 år

En spännande samling med lek och skoj där vi också samlas och funderar över vad kristen tro är. Vi ber med och för varandra eller det som dyker upp. Start fredag den 11 sept 2020 kl. 18.00

Fila free, 13 år och uppåt

Världens bästa start på helgen. Oftast samlas vi i kyrkan men ibland åker vi iväg och hälsar på i andra kyrkor. RECLAIM i Skövde burkar vara uppskattat att besöka. Rundpingis, spel och trams blandat med tillfällen för bön och undervisning. En viktig plats för att hämta kraft men också möjlighet att ställa svåra och viktiga frågor om livet, meningen med allt och om det finns något hopp för vår värld. Varje fredag kl. 19.00 till sent.

Hemgrupp

För dig som är lite äldre, gymnasieåldern, och vill träffas tillsammans med några och be och samtala om tro och tvivel och vill fördjupa din tro, så finns det möjlighet att vara med i en hemgrupp. Kontakta vår ungdomsledare eller någon annan ledare så hjälper dom dig.

Konfirmation

I år, 2022 så är det konfirmation tillsammans med Skövde Pingst. Läs mer på https://skovdepingst.se/konfa/