Nu söker vi ungdomsledare

Nu söker vi dig som vill vara med och möta och leda ungdomar i Timmersdala och i vår församling. Timmersdala är en mindre ort utanför Skövde. Församlingen består av ungefär 140 medlemmar med ett rikt musikliv och flera olika mötesplatser för barn och ungdomar. Timmersdala är en aktiv föreningsbygd och vi har goda relationer med idrottsföreningar och skola. Vår längtan är att på många olika sätt sprida hopp och helande i vår bygd. Vi vill vara aktiva i att genom olika social insatser återupprätta människor till ande, kropp och själ.

Tjänsten är på 50% och inriktar sig mot tonår i första hand men även ett planerings och samordningsansvar för de verksamheter som riktar sig till våra yngre barn. Du kommer att arbeta tillsammans med vår pastor. Du behöver ha körkort. Vi tror att en lämplig bakgrund kan vara någon form av bibelskola och ett stort hjärta för ungdomar.

Skicka din ansökan till info@tdalafrikyrka.se. Har du frågor och funderingar hör av dig till vår pastor, Mattias Engström, 0709925285